15 - 35 mm Forstner-borsett, 5 deler

Forstner-bit har ypperlig levetid for boring av nøyaktig tilpassede hull - Den kan brukes med alle driller (driller, drillstativ) med 10 mm chuck. Den sylindriske tangen er kompatibelt med drillchucker med tre kjever.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1385133
Manufacturer: 3165140858120
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / 15 - 35 mm Forstner-borsett, 5 deler

Ypperlig levetid - Forstner-bit gir ypperlig levetid for boring av nøyaktig tilpassede hull. Utformingen med tannet kant gir mindre friksjon og varme for økt holdbarhet. Den korte sentreringsspissen på presisjonsboret har to hovedskjærekanter og en skjærekant i omkretsen for nøyaktige resultater. Den har store soner uten oppflising som gir mulighet for optimal sponfjerning, bitsens nøyaktighet ved hurtig boring støttes også. Den gir mulighet for jevn boring av blindhull uten splinter, samt kantboring og skråboring, f.eks. feste hengsler, plugging og sliping av kvisthull. Brukes til boring i mykt og hardt tre, finerplater, og ikke-laminerte sponplater. Den kan brukes med alle driller (driller, drillstativ) med 10 mm chuck. Det 3-sidede skaftet på Forstner-bitsen hindrer at den roterer i chucken. Det er produsert iht. DIN 7483G, borets hardhetsgrad er minimum 50 HRC. Den sylindriske tangen er kompatibelt med drillchucker med tre kjever.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140858120

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.