4/5/6/8/10 mm fliseborsett, HEX-9 Ceramic, 5 deler

HEX-9 Ceramic-fliseboret er godt egnet til rask boring i fliser - Det sekskantede skaft er kompatibelt med slagdriller, og det er godt egnet til bruk med standarddriller med borepatron. Sekskantskaft for maksimal kraftoverføring i standard og sekskantede drillchucker.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1256550
Manufacturer: 3165140800242
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / 4/5/6/8/10 mm fliseborsett, HEX-9 Ceramic, 5 deler

Rask boring i fliser - HEX-9 Ceramic-fliseboret er godt egnet til rask boring i fliser. De 7-sidede asymmetriske, diamantslipte skjærekantene skjærer effektivt gjennom materialer og gir svært rask boring. Den tosporede U-formen sørger for effektiv sliping av støv, slik at boret trenger hurtig gjennom materialet og gir raske resultater. Boret er godt egnet til boring i myke til middels harde porselens- og keramikkfliser. Det sekskantede skaft er kompatibelt med slagdriller, og det er godt egnet til bruk med standarddriller med borepatron. Dette boret skal kun brukes ved lave hastigheter og uten slag- eller hammerfunksjon. Kjøling er ikke nødvendig. Sekskantskaft for maksimal kraftoverføring i standard og sekskantede drillchucker.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140800242

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.