5-delers slipepapirsett F460

F460 Expert for Wood and Paint for utmerket finish ved pussing og sliping av treverk og malte overflater - F460 Expert for Wood and Paint slipepapir kan brukes med driller. Festes enkelt med borrelås.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 832273
Manufacturer: 3165140004053
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / 5-delers slipepapirsett F460

Utmerket finish - F460 Expert for Wood and Paint gir utmerket finish ved pussing og sliping av treverk og malte overflater. F-/E-slipetallerkenpapiret er svært solid, noe som gjør det mulig å arbeide kontinuerlig og oppnå en profesjonell finish. I tillegg fjerner den høykvalitets halvsprøe slipende kornene av aluminiumoksid og silisiumkarbid materiale nøyaktig for perfekte overflater. Det er beregnet på glattsliping av kanter og kantstriper og arbeid på små overflatedeler, samt medium og fin sliping av overflater, kanter og falser. Det er også godt egnet for pussing og mellomsliping av grunning, fyllmasse og lakk. F460 Expert for Wood and Paint slipepapir kan brukes med driller. Arket er belagt med hardt, halvsprø aluminiumoksid og silisiumkarbid for konsistent overflatekvalitet. Det er elektrostatisk åpent og fjerner materiale nøyaktig for best mulig sliperesultat. I tillegg er kornene festet med helsyntetisk harpiks på F-/E-papirbaksiden for slitestyrke i krevende bruksområder, noe som gir lang ytelsestid. Festes enkelt med borrelås.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140004053

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.