Lasting

Test

Vi i Verktøy.no er stolt forhandler av elektroverktøy fra Bosch. Bosch er markedsleder av høykvalitets elektroverktøy. Her i nettbutikken kan vi anbefale elektroverktøyet fra Bosch som profesjonelt blått elektroverktøy for krevende arbeidsoppgaver. Bosch leverer også grønt høykvalitets elektroverktøy, for hjem og hobbyhåndverkere. Løsninger for hus og hage, hobbyhåndverkere, nybegynnere, hageredskaper og måleverktøy til tilbehør av alle slag. Du vil oppdage at Bosch har verktøyet som passer, uansett om du skal bygge noe, pusse opp, dekorere eller driver med kreative hobbyprosjekter!


- 1886.: Bosch ble startet av Robert Bosch (1861-1942)
- 1922.: Åpnet Bosch sitt første verksted her i Norge.
- 1932.: Den første serieproduserte elektriske Borhammeren som slår og rotere samtidig.
- 2003.: Verdens første batteridrevne Ixo skrutrekker med Lithium-ion. Solgt over tolv millioner.

Bosch Gruppen er i dag en av verdens største leverandører av teknologi og tjenester. Divisjonen Power Tools, er en av verdens ledende leverandører av elektroverktøy, tilbehør og måleverktøy. I 2015 genererte divisjonen med sine ca. 20,000 medarbeidere en omsetning på 4,5 milliarder euro, hvorav 85 prosent utenfor Tyskland. Merker som Bosch, Skil og Dremel står divisjonen for kundefokus og stor teknisk fremgang.


 Det profesjonelle, blå elektroverktøy fra Bosch oppfyller de høyeste krav til ytelse, presisjon og robusthet for perfekte profesjonelle arbeidsresultater. I produktutviklingen arbeider Bosch tett sammen med profesjonelle håndverkere. Bosch gir tryggheten og påliteligheten som du trenger. Til profesjonelle fra profesjonelle.

Vi kan ikke finne produkter som svarer til valgene.
© 2020 G. Coward AS