Carbide-RIFF segmentsagblad MATI 68 RT3

Starlock MATI 68 RT3-bladet gir ekstra fine resultater ved fresing i mørtel og slipende materialer - Starlock Max-elektroverktøyene kan brukes med bladet. StarlockMax-feste med maksimal kraftoverføring og enkelt skifte av blad på 3 sekunder.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1293681
Manufacturer: 3165140833196
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Carbide-RIFF segmentsagblad MATI 68 RT3

Ekstra rask fresing - Starlock MATI 68 RT3 er utviklet for ekstra raske resultater ved fresing i mørtel og slipende materialer. Bladets utforming har spisse kanter for raskere fremdrift, selv på trange steder og i hjørner. Bladlengden på 30 mm når inn i fuger for dype fresesnitt og raske arbeidsresultater. Fin karbidkorning på 30 av høy kvalitet dekker den brede skjærekanten på 68 mm for effektiv materialfjerning og hastighet. Dette er effektivt for fresing av mørtel, selv på steder som er vanskelige å nå, som kanter og hjørner. Det er også perfekt for fresing av spor i porøs betong og myk murstein og utsparinger i myke veggfliser. Bladet kan også skjære utsparinger i slipende materialer som fibersementplater og glassfiberforsterket kompositt. Starlock Max-elektroverktøyene kan brukes med bladet. Bladets robuste karbidkorning på 30 sikrer sterk slitasjebestandighet og ekstra lang levetid. Starlock Max-systemet gir maksimal dybde, hastighet og allsidighet i selv de mest krevende bruksområdene. Starlock Snap-In-festesystemet gjør det raskt å fjerne og skifte bladet i løpet av 3 sekunder uten å berøre bladet. Festesystemet gir den høyeste kraftoverføringen takket være en tredimensjonal fast tilkobling mellom maskinen og tilbehøret. StarlockMax-feste med maksimal kraftoverføring og enkelt skifte av blad på 3 sekunder.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140833196

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.