EX FC B 305x30-8

Expert for Fibre Cement-sirkelsagblad er ekstra solid ved skjæring i fibersement - Det er kompatibelt med kapp- og gjærsager med og uten uttrekk. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1385681
Manufacturer: 3165140881036
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / EX FC B 305x30-8

Ekstra slitesterkt - Expert for Fibre Cement-sirkelsagbladet er ekstra solid ved skjæring i fibersement. Den har PCD-tenner (polykrystallinsk diamant) som gir lang levetid. Bladet forsterkes ytterligere av et ProteQtion-belegg som hindrer korrosjon og sikrer en pålitelig skjæreytelse med redusert friksjon. Det er dessuten designet spesielt med antivibrasjonsspor som sikrer ekstra jevn skjæring og et betydelig lavere støy- og vibrasjonsnivå. Det er kompatibelt med kapp- og gjærsager med og uten uttrekk. Expert for Fibre Cement-sirkelsagbladet er utstyrt med TCG-tenner (Triple Chip Grind) som gir stor robusthet og en lang levetid. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140881036

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.