EX SH H 160x20-30

Expert for Sandwich Panel-sirkelsagbladet gir et rent resultat i sandwichplater - Det er kompatibelt med dykksager og håndholdte sager. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1385693
Manufacturer: 3165140881159
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / EX SH H 160x20-30

Jevn ytelse - Expert for Sandwich Panel-sirkelsagbladet gir et rent resultat i sandwichplater. En spesiell tannform gjør det enkelt å skjære gjennom stålplater og samtidig bevare lagdelingen mellom stållagene og isoleringsmaterialet. Dette kraftige bladet er utstyrt med unike, ekstra harde Microteq-tenner som produseres internt av Bosch av ekstra holdbare karbidkorn. Bladet forsterkes ytterligere av et Proteqtion-belegg som hindrer korrosjon og sikrer en pålitelig skjæreytelse med redusert friksjon. Bladet er dessuten designet spesielt med antivibrasjonsspor som sikrer ekstra jevn skjæring og et betydelig lavere støy- og vibrasjonsnivå. Dette sagbladet brukes til sandwichplater med stållag. Det er kompatibelt med dykksager og håndholdte sager. Tannkonfigurasjonen med MTCG (Multi-Purpose Triple Chip Grind) som Expert for Sandwich Panel-sirkelsagbladet har, sikrer en lang levetid, selv ved krevende bruk. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140881159

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.