Expert for High Pressure Laminate sirkelsagblad 305 x 30-96

Expert for High Pressure Laminate sirkelsagblad er perfekt til skjæring i høytrykkslaminat - Det er kompatibelt med kapp- og gjærsager med og uten uttrekk. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1385692
Manufacturer: 3165140881142
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Expert for High Pressure Laminate sirkelsagblad 305 x 30-96

Perfekt resultat - Expert for High Pressure Laminate-sirkelsagbladet gir perfekte resultater i høytrykkslaminat. Bladets unike, Extra Hard Microteq-tenner produseres internt av Bosch av ekstra solide hardmetallkorn. Den høye, profesjonelle kvaliteten sikrer at bladet tåler de ekstreme forholdene innen profesjonelt byggearbeid. Den gode skjæreytelsen forsterkes ytterligere av bladets ProteQtion-belegg som hindrer korrosjon og sikrer pålitelig skjæring med redusert friksjon. Bladet er dessuten designet spesielt med antivibrasjonsspor som sikrer ekstra jevn skjæring og et betydelig lavere støy- og vibrasjonsnivå. Dette sagbladet brukes til høytrykkslaminatplater. Det er kompatibelt med kapp- og gjærsager med og uten uttrekk. HLTCG-tennene (High-Low Triple Chip Ground) gir Expert for High Pressure Laminate-sirkelsagbladet styrke til å arbeide med slipende materialer. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140881142

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the sk