HSS spiralbor med sekskanttange 6,8 mm

Impact Control HSS-spiralboret gir svært robust boring i metall, særlig med slagdriller - Dette boret er kompatibelt med et 1/4-tommers sekskantet skaftsystem for universell bruk med driller, slagdriller og drillstativ. Sekskantskaft for maksimal kraftoverføring i standard og sekskantede drillchucker.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1385486
Manufacturer: 3165140883603
På lager – sendes umiddelbart
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / HSS spiralbor med sekskanttange 6,8 mm

Svært robust - Impact Control HSS-spiralboret gir svært robust boring i metall, særlig med slagdriller. Den ekstremt sterke kjernen er usedvanlig robust. Spiralboret er presisjonsslipt av massivt metall og har et oksidbelagt skjær som gir det en enestående overflatekvalitet til skjæring gjennom materialer med lavere slitasje. Det er godt egnet til bruk på legert og ikke-legert stål, støpestål, støpejern, sinterjern, ikke-jernholdige metaller, metallplater og plast. Dette boret er kompatibelt med et 1/4-tommers sekskantet skaftsystem for universell bruk med driller, slagdriller og drillstativ. Sekskantskaft for maksimal kraftoverføring i standard og sekskantede drillchucker.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140883603

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.