Impact Control skrutrekkerbits, pakke, 8 stk.

Dobbeltbits er svært robuste og velegnet for krevende oppgaver - Det har et 1/4-tommes utvendig sekskantskaft til bruk med driller, skrutrekkere og ikke minst slagdriller. Sekskantskaft for maksimal kraftoverføring i standard og sekskantede drillchucker.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1385312
Manufacturer: 3165140851275
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Impact Control skrutrekkerbits, pakke, 8 stk.

Sett som kan tilpasses, med robuste bits - Dobbeltbitsene er svært robuste, velegnet for krevende oppgaver og tåler til og med kraften fra slagdriller. Bitsene har utvidet torsjonssone, noe som gir dem høy slitestyrke ved tidkrevende oppgaver. S2 modifisert stål og en optimalisert varmebehandlingsprosess gir ekstra styrke, også ved fabrikkinstallasjoner eller tungt industriarbeid. Det har et 1/4-tommes utvendig sekskantskaft til bruk med driller, skrutrekkere og ikke minst slagdriller. Bitsen er del av Pick and Click-systemet fra Bosch, som gjør det mulig å bygge tilbehørssett enkeltvis til fullstendig tilpassbare bitssamlinger. Alle enkeltpakker du kjøper, klikkes på plass i egne spor, slik at du kan bygge en tilpasset samling og enkelt skifte ut gamle pakker. Sekskantskaft for maksimal kraftoverføring i standard og sekskantede drillchucker.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140851275

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.