Impact Control skrutrekkerbits, sett, 31 deler

Pick and Click Impact Control sett med skrutrekkerbits i 31 deler kan tilpasses og inneholder robuste bits som egner seg for krevende oppgaver - Det har et 1/4-tommes utvendig sekskantskaft til bruk med driller, skrutrekkere og ikke minst slagdriller. Sekskantskaft for maksimal kraftoverføring i standard og sekskantede drillchucker.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1385338
Manufacturer: 3165140851565
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Impact Control skrutrekkerbits, sett, 31 deler

Sett som kan tilpasses, med robuste bits - Pick and Click Impact Control sett med skrutrekkerbits i 31 deler kan tilpasses, inneholder svært robuste bits som er velegnet for krevende oppgaver, og tåler til og med kraften fra slagdriller. Bitsene har utvidet torsjonssone, noe som gir dem høy slitestyrke ved tidkrevende oppgaver. Modifisert stål S2 og en optimalisert varmbehandlingsprosess gir ekstra styrke for høy ytelse, inkludert i fabrikkinstallasjoner eller tungt industriarbeid. Det har et 1/4-tommes utvendig sekskantskaft til bruk med driller, skrutrekkere og ikke minst slagdriller. Settet er en del av Pick and Click-systemet fra Bosch, som gjør det mulig å bygge tilbehørssett enkeltvis til tilpassede bitssamlinger. Alle enkeltpakker du kjøper, klikkes på plass i egne spor, slik at du kan bygge en tilpasset samling og enkelt skifte ut gamle pakker. Sekskantskaft for maksimal kraftoverføring i standard og sekskantede drillchucker.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140851565

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.