Kappeskive rett Expert for Inox

Expert for Inox kappeskive har kraftig kutteytelse med maksimal sikkerhet - Den er kompatibel med vinkelslipere. Med 22,23 mm borehull til vinkelslipere med standard låsemutter.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 830847
Manufacturer: 3165140116367
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Kappeskive rett Expert for Inox

Kraftig kutteytelse - Expert for Inox-kappeskiven har kraftig kutteytelse i Inox med maksimal sikkerhet. Skiven er laget av førsteklasses superhard aluminiumoksid med funksjonelle fyllstoffer og tilsetninger for å redusere varmen som genereres ved kutting. Dette gir overflateresultater av god kvalitet og sikrer lang levetid på skiven. Skiven har heller ikke jernholdige, svovelholdige og klorerte fyllstoffer. Det nøyaktig produserte glassfibernettet sikrer maksimal arbeidssikkerhet. Bruk denne skiven til å kutte Inox. Den er kompatibel med vinkelslipere. Bosch kappeskiver overholder de maksimale sikkerhetskravene, som EN 12413, FEPA og oSa. Med 22,23 mm borehull til vinkelslipere med standard låsemutter.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140116367

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.