Koppbørste, Krympet 100 mm Stål

Clean for Metal-koppbørsten gir en ekstra fin overflatefinish - Den er beregnet for bruk med vinkelslipere med M14-gjenge. Passer til alle M14-vinkelslipere.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 832215
Manufacturer: 3165140026611
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Koppbørste, Krympet 100 mm Stål

Ekstra fin finish - Clean for Metal-koppbørsten gir en ekstra fin overflatefinish. Koppbørsten er utstyrt med krympet tråd for lette til middels krevende rengjøringsoppgaver. Den er perfekt til bruk på metall og er egnet til rengjøringsoppgaver på middels store til store ståloverflater, f.eks. fjerning av belegg og rust og avsliping av forskalingsbord og kledninger. Koppbørsten er også godt egnet til rubbing, mattsliping og avsliping av maling. Den er beregnet for bruk med vinkelslipere med M14-gjenge. Børstetrådene fås i forskjellige tykkelser alt etter behovet for slipeeffekt. Tykkere tråder er mer aggressive og gir en grovere, men raskere overflatefinish, mens tynnere tråder gir finere, glattere overflateresultater. Passer til alle M14-vinkelslipere.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140026611

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.