Koppbørste, krympet, 70 x 0,2 mm, stål

Koppbørste som gir en god, fin overflatefinish - Den er beregnet for bruk med bor med 6 mm skaft. Den sylindriske tangen er kompatibelt med drillchucker med tre kjever.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 832308
Manufacturer: 3165140004527
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Koppbørste, krympet, 70 x 0,2 mm, stål

Fin finish på stål - Koppbørsten gir en enestående, fin overflatefinish. Børsten har krympet tråd for lette til middels krevende rengjøringsoppgaver. Den er godt egnet til fjerning av belegg og rust og til avsliping av forskalingsbord og kledninger. Børsten er perfekt til bruk på ståloverflater og er også godt egnet til råpussing, mattsliping og avsliping av maling. Den er beregnet for bruk med bor med 6 mm skaft. Børstetrådene fås i forskjellige tykkelser alt etter behovet for slipeeffekt. Tykkere tråder er mer aggressive og gir en grovere, men raskere overflatefinish, mens tynnere tråder gir finere, glattere overflateresultater. Den sylindriske tangen er kompatibelt med drillchucker med tre kjever.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140004527

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.