Mørtelmeisel SDS plus

SDS plus-mørtelmeiselen er perfekt til fjerning av mørtel mellom mursteiner - Den er kompatibel med et SDS plus-meiseltilbehør, eller den kan brukes direkte i SDS plus-hammere med en rotasjonsstopp. Passer til alle SDS plus-borhammere.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1293115
Manufacturer: 3165140790505
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Mørtelmeisel SDS plus

Fjerning av mørtel mellom mursteiner - SDS plus-mørtelmeiselen er perfekt til fjerning av mørtel mellom mursteiner. Utformingen på meiselen gir nøyaktig og rask fremgang selv ved vanskelige vinkler, uten å skade mursteinene for ypperlig brukervennlighet. Den flate utformingen på skraperen sikrer effektiv materialfjerning og hindrer at meiselen setter seg fast i fugen. Den har også en effektiv mørtelbrytekant som gjør den lettere å styre inn i midten av fugen og gjør det mulig å bryte opp fugen på forhånd. Meiselen er beregnet på bruk i mørtel og murstein til å fjerne hovedsakelig vertikale fuger. Den er kompatibel med et SDS plus-meiseltilbehør, eller den kan brukes direkte i SDS plus-hammere med en rotasjonsstopp. SDS plus-mørtelmeiselen har to tykkelser til å passe alle standard mørtelfuger og slik at den passer perfekt mellom mursteiner. Passer til alle SDS plus-borhammere.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140790505

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.