SDS max-9 Speed Clean

SDS max-9 Speed Clean-boret er godt egnet til effektiv boring uten støv - Det er kompatibelt med slaghammere med SDS max-skaft og kan brukes med industristøvsugere i M-klassen. Passer til alle SDS max-borhammere.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1385879
Manufacturer: 3165140857819
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / SDS max-9 Speed Clean

Boring uten støv - SDS max-9 Speed Clean-boret er godt egnet til effektiv boring uten støv. Den innebygde sugefunksjonen leder støvet gjennom borets utsugningshull og sørger for effektiv og direkte fjerning av materialet. Teknologien sikrer et rent arbeidsmiljø uten støv. Boret er godt egnet til murverk, betong og armert betong. Det er kompatibelt med slaghammere med SDS max-skaft og kan brukes med industristøvsugere i M-klassen. SDS max-9 Speed Clean-boret har en Activeteq-sentreringsspiss og finnes med fire skjær til store diametere eller to skjær til små diametere. Den synlige slitasjeindikatoren viser om hullets diameter fremdeles er innenfor toleransen for innsetting av metallfester. Boret er produsert i Tyskland. Passer til alle SDS max-borhammere.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140857819

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.