Sirkelsagblad Expert for Aluminium

Expert for Aluminium-sirkelsagbladet gir perfekt skjæring i aluminium - Det er kompatibelt med dykksager og håndholdte sager Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1256397
Manufacturer: 3165140796675
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Sirkelsagblad Expert for Aluminium

Perfekt skjæring i aluminium - Expert for Aluminium-sirkelsagbladet leverer perfekt skjæring i aluminium. De unike Extra Hard Microteq-tennene som produseres av Bosch internt, er fremstilt av svært fine hardmetallkorn, som gir bladet en maksimal levetid og skjæreytelse. Ytelsen forsterkes ytterligere av bladets ProteQtion-belegg som hindrer korrosjon og sikrer en pålitelig skjæreytelse med redusert friksjon. Dette produktet er dessuten utstyrt med antivibrasjonsspor som gir spesielt jevn skjæring og et betydelig lavere støy- og vibrasjonsnivå. Dette sagbladet er beregnet for aluminium, jernfrie metaller, plast, epoksy og tre. Det er kompatibelt med dykksager og håndholdte sager Expert for Aluminium-sirkelsagbladet har HLTCG-tenner (High-Low Triple Chip Ground) som gjør bladet robust til skjæring i aluminium. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140796675

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.