Sirkelsagblad Expert for Construct Wood

Expert for Construct Wood-sirkelsagbladet har ekstra stor motstandskraft ved skjæring i kontruksjonstre - Det er kompatibelt med dykksager og håndholdte sager. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1256432
Manufacturer: 3165140797030
På lager – sendes umiddelbart
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Sirkelsagblad Expert for Construct Wood

Stor motstandskraft - Expert for Construct Wood-sirkelsagbladet har ekstra stor motstandskraft ved skjæring i konstruksjonsvirke. De unike, ekstra harde Microteq-tennene er produsert internt av Bosch av ekstra holdbare karbidkorn, som gir en høy skjæreytelse og en lang levetid. Dette forsterkes ytterligere av bladets kombinasjon av en spesiell tannutforming og en bred støtte i tannryggen. Samtidig sikrer de spesialdesignede antivibrasjonssporene spesielt jevn skjæring og et betydelig lavere støy- og vibrasjonsnivå. Expert for Construct Wood-sirkelsagbladet er dessuten utstyrt med Proteqtion-belegg som hindrer korrosjon og sikrer en pålitelig skjæreytelse med redusert friksjon. Dette sagbladet er beregnet for konstruksjonstømmer med fremmedlegemer som f.eks. spiker og betongrester. Det er kompatibelt med dykksager og håndholdte sager. Expert for Construct Wood-sirkelsagbladet har en tanngeometri av typen ATB (Alternate Top Bevel) + Pyramid som gir en uanstrengt skjæring i konstruksjonstre med eller uten spikere. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140797030

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.