Sirkelsagblad Expert for Laminated Panel

Expert for Laminated Panel Hand-sirkelsagbladet gir glatte overflatekutt i laminatplater - Det er kompatibelt med dykksager og håndholdte sager. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1256425
Manufacturer: 3165140796958
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Sirkelsagblad Expert for Laminated Panel

Glatt overflate - Expert for Laminated Panel Hand-sirkelsagbladet gir glatte overflatekutt i laminatplater. Bladets kombinasjon av spesielt hard karbid og en ATB-tannform (Alternate Top Bevel) gir glatte overflater som krever lite eller ingen sliping, og bladet er sikret den lange levetiden som forventes ved profesjonell bruk. Levetiden styrkes også av bladets Proteqtion-belegg som hindrer korrosjon og sikrer en pålitelig skjæreytelse med redusert friksjon. Bladet er dessuten designet spesielt med antivibrasjonsspor som sikrer ekstra jevn skjæring og et betydelig lavere støy- og vibrasjonsnivå. Dette sagbladet brukes til sponplater, platematerialer og finert laminat. Det er kompatibelt med dykksager og håndholdte sager. Expert for Laminated Panel Hand-sirkelsagbladet har en ATB-tanngeometri (Alternate Top Bevel) som gir rene snitt i alle typer trematerialer og laminatplater. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140796958

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.