Sirkelsagblad Expert for Stainless Steel

til rustfritt stål - Sagbladet er kompatibelt med kapp- og gjærsager for metall. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1293486
Manufacturer: 3165140839952
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Sirkelsagblad Expert for Stainless Steel

Maksimal slitestyrke - Expert for Stainless Steel-sirkelsagblad er ekstra slitesterkt ved skjæring i rustfritt stål. Bladets unike Resisteq-tenner er produsert av moderne metalliske komposittmaterialer som sikrer en ekstrem robusthet og holdbarhet. Proteqtion-belegget hindrer korrosjon og sikrer en pålitelig skjæreytelse med redusert friksjon, som forbedrer bladets skjæreytelse ytterligere. Samtidig sikrer bladets høye kvalitet ekstra jevne resultater uten behov for etterbehandling av det rustfrie stålemnet. Sagbladet er kompatibelt med håndførte metalltørrsager og kapp- og gjærsager for metall. Sagbladet er kompatibelt med kapp- og gjærsager for metall. HLTCG-tanngeometrien (High-Low Triple Chip Ground) gir Expert for Stainless Steel-sirkelsagbladet styrke til å arbeide i svært slipende materialer som f.eks. rustfritt stål. Borearbeid med eller uten reduksjonsringer for å passe til ulike størrelser.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140839952

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.