Skivebørste i stål, krympet, 100 x 0,2 mm, stål

Skivebørsten i stål gir en god, fin overflatefinish - Den er beregnet for bruk med bor med 6 mm skaft. Den sylindriske tangen er kompatibelt med drillchucker med tre kjever.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 832310
Manufacturer: 3165140004558
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Skivebørste i stål, krympet, 100 x 0,2 mm, stål

Fin finish på stål - Skivebørsten i stål gir en god, fin overflatefinish. Den er utstyrt med krympet tråd for lette eller middels krevende rengjøringsoppgaver på små flater og er perfekt til fjerning av anløpingsfarge på sveisesømmer. Skivebørsten i stål er godt egnet til rengjøring ved høy periferihastighet på mindre stålflater, kanter eller i spor. Den egner seg også godt til fjerning av rust, råpussing, mattsliping og avsliping av maling. Den er beregnet for bruk med bor med 6 mm skaft. Børstetrådene fås i forskjellige tykkelser alt etter behovet for slipeeffekt. Tykkere tråder er mer aggressive og gir en grovere, men raskere overflatefinish, mens tynnere tråder gir finere, glattere overflateresultater. Den sylindriske tangen er kompatibelt med drillchucker med tre kjever.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140004558

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.