Slipebånd Y580

Y580 Best for Inox for ypperlig materialfjerningshastighet i rustfritt stål - Y580 Best for Inox slipebånd kan brukes med rørbåndslipere.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1293468
Manufacturer: 3165140807265
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Slipebånd Y580

Imponerende fjerningshastighet - Y580 Best for Inox har ypperlig materialfjerningshastighet på rustfritt stål-overflater. Det stabile grunnmaterialet med X-tekstil gir stabilitet og holdbarhet under slipeprosessen for imponerende overflatefinish. Slipende korn i zirkonium-aluminium gir i tillegg svært god Slipeeffekt og lang holdbarhet. Kjølemiddelet som er tilsatt sikrer kaldsliping med minimal misfarging av arbeidsstykket. Det er beregnet på generell bruk på vanskelige metallmaterialer, inkludert sveiser og fuger og til å slipe av glødeskall. Den er også egnet for arbeid på rustfritt stål og titan samt ikke-jernholdige metaller. Y580 Best for Inox slipebånd kan brukes med rørbåndslipere. Den har elektrostatisk tett fordeling av korningen og kjølemiddeltilsetninger for best mulig sliperesultat på metalloverflater. Kornene er festet med en helsyntetisk harpiks på X-tekstil for høy arbeidsstabilitet og slitestyrke med høy Slipeeffekt i krevende bruksområder.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140807265

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.