Slipeblad

M480 Best for Wood and Paint slipenett for så godt som støvfri sliping og forbereding på treverk og maling - Den er beregnet for bruk på eksenterslipere Festes enkelt med borrelås.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1385524
Manufacturer: 3165140872324
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Slipeblad

Støvfri sliping - M480 Best for Wood and Paint i nett sikrer så godt som støvfri sliping og forbereding på treverk og malte overflater. Den åpne nettstrukturen muliggjør fullstendig oppsuging av slipestøvet under arbeidet. Utformingen gir også redusert tetting for rene overflateresultater uten oppbygging av materialstøv. M480 Best for Wood and Paint slipenett er laget i strikket stoffnett som sikrer stabilt arbeid og optimal slipeytelse. Det er beregnet til finsliping av mykt treverk, hardt treverk, lakk, gips i tillegg til tre som inneholder harpiks eller olje. Det er også perfekt til sliping av belegg og urenheter, sliping av mellomlakk og pussing av primere. Den er beregnet for bruk på eksenterslipere Det har elektrostatisk kornfordeling og helsyntetisk bindemiddel for holdbarhet og slitestyrke. Festes enkelt med borrelås.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140872324

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.