sliperulle vevd materiale J475

J475 Best for Metal for utmerket finish - J475 Best for Metal sliperull kan rives i alle ønskede størrelser og er egnet for håndslipeklosser.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1293437
Manufacturer: 3165140678681
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / sliperulle vevd materiale J475

Utmerket finish - J475 Best for Metal gir ypperlig finish ved pussing og sliping av metalloverflater. Den fleksible tekstilbaksiden gir høy kvalitet på overflatefinishen på arbeidsstykket. Arkets hefting med syntetisk sammenføyning gir imponerende feste for de slipende kornene for pålitelig og kontinuerlig arbeid. Grunnmaterialet er også enkelt å rive for å få riktig størrelse ved manuell bruk. Det tilpasser seg lett til konturer og avrundinger og er beregnet på generell sliping av metalloverflater og overflater av karbonstål, mykt stål, rustfritt stål, titan, aluminium, ikke-jernholdige metaller og støpejern. Også godt egnet for avgrading og rustsliping på metall samt pussing av tetningsoverflater. J475 Best for Metal sliperull kan rives i alle ønskede størrelser og er egnet for håndslipeklosser. Arket er laget av J-tekstil, belagt med hardt, halvsprøtt aluminiumoksidkorn for høy fleksibilitet, holdbarhet og formnøyaktighet. Det har antistatisk lukket belegg for best mulig sliperesultater. I tillegg er kornene festet ved å bruke en helsyntetisk harpiks for slitestyrke i krevende bruksområder.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140678681

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.