Slipeskive C355

C355 Best for Coatings and Composites for ypperlig finish på belegg og komposittoverflater - C355 Best for Coatings and Composites slipepapir kan brukes for håndslipeklosser.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1293445
Manufacturer: 3165140685450
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Slipeskive C355

Utmerket finish - C355 Best for Coatings and Composites gir ypperlig finish på belegg og komposittoverflater. Det har antistatisk struktur slik at støvet ikke fester seg til arbeidsoverflaten for jevn finish. I tillegg fjerner en kontrollert fordeling av slipende korn av silisiumkarbid materiale nøyaktig for glatt finish med høy overflatekvalitet. Det er beregnet på å pusse og slipe ned harde materialer som stein, mineralbaserte materialer, kompositter, lakk og maling. Det er også ideelt for sliping mellom lag av lakk på overflater og avrundinger, samt presisjonsarbeid på jernholdige og ikke-jernholdige materialer. C355 Best for Coatings and Composites slipepapir kan brukes for håndslipeklosser. Det har elektrostatisk lukket fordeling av kornene hefting med syntetisk sammenføyning på C-papir for best mulige slipeegenskaper.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140685450

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.