Slipeskive til benkesliper

Slipeskiver til doble benkslipemaskiner for mange typer sliping på forskjellige materialer - Kan også brukes med alle doble benkslipemaskiner. Med 20 mm bor for benkslipemaskiner.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1629413
Manufacturer: 3165140008990
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Slipeskive til benkesliper

Mange typer sliping - Slipeskiver til doble benkslipemaskiner for mange typer sliping med grovt til fint resultat på forskjellige materialer. Separat slipeskive på hver side, hver med forskjellig korning for ulike blad og bor. Den fine slipeskiven er laget i førsteklasses keramisk binding med fine korn i aluminiumoksid, mens den grove skiven er egnet til grov- eller for-sliping. I tillegg gir skivens store slipeeffekt raskere og enklere sliping av blad og bor. Egnet for finsliping og sliping av bor i herdet og uherdet stål, høvelblad, meisler, skraper, hulljern og kniver til plenklippere. Også godt egnet til grov- og for-sliping av meisler i herdet og uherdet stål og tre, høvelblad, meisler og økser. Kan også brukes med alle doble benkslipemaskiner. Med 20 mm bor for benkslipemaskiner.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140008990

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.