Smalryggklammer type 55, harpiksbelagt

Kunststoffbelagte, til stifting av tynne materialer - De smalryggede stiftene passer til spikerpistoler av følgende merker: AEG, Bosch, Black+Decker, Bukama, Esco, kwb, Metabo, Novus og Wolfcraft.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 832336
Manufacturer: 3165140004855
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Smalryggklammer type 55, harpiksbelagt

Til stifting av tynne materialer - De smalryggede stiftene, type 55, er kunststoffbelagte for å oppnå en klebevirkning som gir et sterkt, langvarig hold i en rekke forskjellige materialer. Det gjør dem perfekte til både hobbyoppgaver og profesjonelle formål som montering av vegg- og takpaneler med fuge- og profilpanelbeslag. Stiftene har dessuten en smal rygg som gjør at de kan trenge dypt ned i materialet og gir et godt hold med en svært diskret stiftrygg. De er spesielt godt egnet til stifting av tynne materialer der stiftens rygg ikke må trykkes inn i materialet. De smalryggede stiftene passer til spikerpistoler av følgende merker: AEG, Bosch, Black+Decker, Bukama, Esco, kwb, Metabo, Novus og Wolfcraft.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140004855

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.