Merkmåler Talmeter 2M/3M

Talmeteret har et hvitt stålbånd, båndbredde 16 mm, gradering i millimeter og et holdbart hus i ABS-plast. Kombinerte merk- og målepigger gjør at du raskt og enkelt kan måle opp og merke utvendige og innvendige lengder. Bånd og måletunge kan byttes ut og finnes som reservedeler.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1111636
Manufacturer: 7392333592011
På lager – sendes umiddelbart
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Merkmåler Talmeter 2M/3M

Stålbånd dekket med rustbeskyttende fosfatskikt i kapsel av ABS. Gradering med blekkstråleteknikk og overflate av matt polyesterlakk som demper reflekser. Automatisk låst 16mm skala (TMS 3 - låsbar 25mm bred skala). De kombinerte merk- og målepiggene tilpasses mellom måleobjektets målepunkter. Skalaen låses fast på denne lengden, og ved hjelp av de kombinerte merk- og målepiggene risses den fastlåste lengden av på arbeidsstykket, en eller flere ganger og med uforandret nøyaktighet. En flytter altså lengden uten å først måtte gjøre den om til måleenheter. Den utfellbare måletungen gjør innvendig måling like enkel å utføre som utvendig måling. Hvor mange måleenheter lengden er, kan avleses ved avlesningsviserne mot skalaen. Men om en på måleplassen kan risse inn lengden.

Lengde 290 mm, Dybde 30 mm, Høyde 85 mm, Vekt 0,15 kg

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 7392333592011
Leverandørens produktnummer 81635

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.