Universalholder One-Click-funksjon, 10 stk.

Universalholder One-Click gir enkelt bytte av bits med ekstra kraftig bitsfeste ved generell skruing - Det har et 1/4" utvendig sekskantskaft og er beregnet på bruk med skrutrekkere og driller. Sekskantskaft for maksimal kraftoverføring i standard og sekskantede drillchucker.
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1385137
Manufacturer: 3165140818056
På fjernlager – sendes om 3-6 virkedager
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Universalholder One-Click-funksjon, 10 stk.

Etthånds bytte av bits - Universalholder One-Click gir enkelt bytte av bits med ekstra kraftig bitsfeste ved generell skruing. Den har en funksjon med ett klikk på chucken for etthånds bytte av bits og bidrar til det kraftige bitsfestet. En permanent magnet sikrer i tillegg fast og sikkert feste for bitsen som er i bruk. Universalholderen er utmerket for alt festearbeid som krever elektroverktøy. Det har et 1/4" utvendig sekskantskaft og er beregnet på bruk med skrutrekkere og driller. Sekskantskaft for maksimal kraftoverføring i standard og sekskantede drillchucker.

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 3165140818056

Anbefalte produkter

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.