Zekler hørselvern Bluetooth 412S

Ny standard for gromlyd!. Skjult mikrofon for mobilsamtaler. Streaming-hørselvern kommer komplett m/oppladbare batterier...

Les mer
Special Price kr 1 399 inkl. mva
På lager – sendes umiddelbart
Varekode
1401110
Produsentens varenummer
380682300

Zekler hørselvern Bluetooth 412S

Hørselvern dreier seg ikke lengre bare om å beskytte ørene. Det dreier seg like mye om god lytteopplevelse i øreklokkene som brukes.
 

Zekler setter en helt ny standard for god lyd med True Sound 412S. Dette er hørselvernet for deg som ønsker god lyd - OG samtidig vil beskytte hørselen din. Det kommer med innebygd, oppladbart batteri som har støm for hele 38 timers drift - og lading via USB. God lys - enkel å bruke!

Øreklokke 412S for støyende miljø

Bluetooth

412S med Bluetooth

Hør på musikken du ønsker, mens du jobber. Muligheter for tilkobling med f.eks. mobiltelefon. 10 meter rekkevidde
Enkel betjening med knapper: Spill av, pause, neste, forrige, svar/avvis anrop, avslutt samtale, volum opp/ned

Beskrivelse

Streaming-hørselvern med lydkvalitet som i hodetelefoner uten at det går på kompromiss med beskyttelsen. Den innebygde mikrofonen brukes når man ønsker å stenge ute støyen eller isolere seg fra et støyende miljø.

  • Bluetooth®-rekkevidde 10 m
  • Enkel betjening med knapper: Spill av, pause, neste, forrige, svar/avvis anrop, avslutt samtale, volum opp/ned
  • EPS (Electronic Protection System) begrenser lyden i høyttalerne til trygge nivåer
  • Innebygd litiumionbatteri gir inntil 38 timers driftstid
  • Justerbar bøyle med myk og utskiftbar issepute
  • USB-ladekabel medfølger


Overholder PPE-direktivet 89/686 EEC, PPE-forordningen 2016/425, EN 352-1, EN 352-8 og RED 2014/53/EU.

Dempingsverdier

SNR 29 db
H 33 db
M 26 db
L 18 db

Egenskaper

Utførelse Justerbar hodebøyle
Kommunikasjon Ja
Bluetooth Ja
Maks. rekkevidde 10 m
SNR 29
Nettovekt 0,6 kg
Statistisk varenr. 8518309590

 

 

Hørselvern dreier seg ikke lengre bare om å beskytte ørene. Det dreier seg like mye om god lytteopplevelse i øreklokkene som brukes.

Zekler setter en helt ny standard for god lyd med True Sound 412S.

 

- De aller fleste, profesjonelle hørselvern har god støy-demping. Det tar vi på en måte for gitt. Det som nå avgjør hvilke øreklokker man velger, er hvor god lydkvaliteten er når du skal høre på musikk eller radio, forklarer markedssjef i Skydda Norge, Karoline Klatran.

Ettersom trådløs streaming er i ferd med å bli ”allemanns-eie” takket være raske mobilnett og bluetooth-teknologi, stilles det nye og langt større krav til øreklokker som tradisjonelt er blitt brukt som hørselvern.

Forventer god lyd 

- Faktum er jo at folk i dag bruker øretelefoner overalt i dagliglivet og har vent seg til gode lytteropplevelser. Da er det jo naturlig å forvente at øreklokkene som brukes på jobb gir samme kvalitet og komfort. Det er noe vi har brukt mye tid og ressurser på å få til, forklarer Per Arne Hauglid, salgssjef i produsenten Zekler.

 Zekler True Sound 412S, setter en helt ny standard for gromlyd på øret under arbeid. - Klokkene inneholder en helt ny lydkrets. Den er beregnet til bruk for lettere industri som bygg- og anleggsbransjen og skal gi brukeren en helt annerledes lytteropplevelse. Den har i tillegg skjult mikrofon for å ta i mot mobilsamtaler, og tre nedsenkede knapper for enkel betjening. Komfort og funksjonalitet er det som gjelder, understreker Hauglid.

 

Alt starter med mobilen

- Mobilen er utgangspunktet for all streaming, og her er det apper som gjelder - også for nettradio. Man kan også enkelt gå inn på radiokanalene sine nettsider for å lytte. På nettradio ligger også mange av radioprogrammene lagret og kan høres påny - i tilfelle du ikke fikk med deg siste episode av Radioresepsjonen.

Du kan koble en PC, Mac, mobil eller et nettbrett til en hvilken som helst radio, så lenge den har en eller annen form for lydinngang eller støtter trådløs overføring via Bluetooth - og det gjør Zekler 412S, samt de aller fleste telefoner i dag!

 

 Jobber bedre med musikk 

 

- Studier utført ved Universitetet i Sheffields musikkfakultet i Storbritannia viser nemlig at du føler deg bedre på arbeidsplassen dersom du får ha go ́låta på øret - og følgelig også utfører en bedre jobb. Studien viser at 80 prosent av arbeiderne som deltok i undesøkelsen hørte på musikk mens de jobbet.

 

- Vi vet at det spilles mye musikk rundt om på arbeids-plassene i Norge også. Ettersom den personlige smaken gjerne varierer fra Metallica til Marcus og Martinus, velger de fleste klokelig nok å høre på musikk med høretelefoner - både for å skåne andre og for å kunne konsentrere seg bedre, sier Karoline Klatran i Skydda Norge. 

 

Tekniske Spesifikasjoner
Produsent Zekler
Produsentens varenummer 380682300
Verneutstyr Farger valg Black
EAN 7325930048278
Write Your Own Review
Skriv din egen omtaleZekler hørselvern Bluetooth 412S
Stjernevurdering (1-5)
Zekler hørselvern Bluetooth 412S
100034
1401110
  • Fri frakt på alt - i hele sommer
  • Rask ekspedisjon
  • Kun kvalitetsmerker og utprøvede varer
  • 30 dagers full returrett
© 2020 G. Coward AS