Xstream MP hodebøyle

Hørselvern Xstream MP hodebøyle
inkl. mva
ekskl. mva
Produkt-nummer: 1704335
Manufacturer: 7391441003884
På lager – sendes umiddelbart
  • Gratis frakt på alle over 499,- (Under 35 kg)
  • Rask levering
  • Bare kjente merkevarer
  • 30 dagers fri retur

Beskrivelse / Xstream MP hodebøyle

Hellberg Hørselvern hodebøyle Xstream XP 

Beskrivelse

  • Musikkstrømming med overlegen lydkvalitet
  • Koble til to telefoner
  • Støyreduserende boom-mikrofon

Hørselvern med Multi-Point Bluetooth®-teknologi for telefonsamtaler og musikkstrømming. Med Xstream MP kan du pare to telefoner samtidig, for eksempel jobbtelefonen og din private. Lydkvaliteten er blitt enda bedre sammenlignet med modellene Xstream og Xstream LD, batterilevetiden er økt til 80 timer, og den støydempende boom-mikrofonen, som nå er inkludert, gir tydelig kommunikasjon selv med høy bakgrunnsstøy. Mikrofon med aktiv lytting i hver av øreklokkene sørger for utmerket retningshørsel, gir naturlig lyd og lar deg høre samtaler, varselsignaler og annen viktig informasjon uten at det går utover beskyttelsen.

Funksjoner

Multi-Point Bluetooth® Technology
Med Bluetooth® får du trådløs tilkobling til mobiltelefonen. Enkelt oppsett, og sømløs tilkobling. Du kan ringe og strømme det du vil av lyd, uten at det noen gang går utover sikkerheten. Med Multi-Point-teknologi kan du koble til to telefoner samtidig. Perfekt når du bruker både en privat telefon og en jobbtelefon, for eksempel en til å strømme musikk og den andre til å motta samtaler.

Utviklet for lytting til musikk
Utviklet med fokus på lytting til musikk. Den overlegne lydkvaliteten oppnås med en patentert høyttalerdesign som gir musikk i «hodetelefonklassen» for en god lytteopplevelse.

Nivåavhengig aktiv lytting
Nivåavhengige mikrofoner med aktiv lytting i hver øreklokke gjør at du kan følge med på omgivelsene selv når du bruker hørselvern. Kommuniser med kollegene dine og hør varselsignaler og andre viktige lyder uten å gå på kompromiss med sikkerheten eller hørselen.

Støydempende boom-mikrofon
Den støydempende boom-mikrofonen gir tydelig kommunikasjon selv med høy bakgrunnsstøy. Den fleksible armen er enkel å flytte til siden når den ikke er i bruk.

Vanntett til IPX4
Testet og godkjent til IPX4, noe som betyr at du kan bruke produktet i kraftig regnvær.

Knappestyring
Ergonomisk designede og gummibelagte knapper. Enkle å finne og betjene selv når du har på deg hansker.

Støtte for taleassistent
Støtter Apple Siri og Google Assistant. Aktiver funksjonen og styr avspilling av musikk eller telefonsamtaler med stemmen.

Støtte for bredbånd/HD-tale
Har bredbåndslydteknologi eller HD-tale, som forbedrer lydkvaliteten under telefonsamtaler (hvis operatøren støtter det).

USB-lading
Batteriene lades raskt med medfølgende USB-ladekabel. Koble den til en USB-kilde, eller bruk mobiltelefonens strømadapter.

Batterisparefunksjon
Slår av enheten automatisk etter en periode med inaktivitet. Bidrar til å unngå at batteriet tømmes hvis du glemmer å slå den av når arbeidsdagen er over.

Automatisk Bluetooth® -tilkobling
Etter den første paringen vil headsettet automatisk koble seg til den sist tilkoblede telefonen når den slås på.Spesifikasjoner

Driftstemperatur -20 °C / +55 °C
Batteritype Li-Ion
Brukstid 80 timer
Ladetid 3 timer
Bluetooth versjon  4.1, A2DP 1.2, HSP 1.1, HFP 1.6
Vekt 410 g

Tekniske Spesifikasjoner

EAN/GTIN 7391441003884
Leverandørens produktnummer 48012-001