Varemerker

Varemerker


 

Vi på verktøy.no levere bare originale merkevarer levert direkte fra alle de beste merkene. Vi har stort lager i Skien og sender ut raskt.

Noen av våre største leverandører

Bosch- Makita- Milwaukee- DeWalt- Metabo- Blåkläder - HiKoki - Teng Tools - Led Lenser - 3M - Peltor - SKF - Sievi

 


Bosch

 

Bosch er kjent for gjennomført, tysk, kvalitet. Med verktøy fra. Bosch er du sikret et driftsikkert verktøy i mange år. Bosch har stort utvalg i verktøy og leverer alt fra driller og sager til tunge borhammere og måleverktøy med unik presisjon.

 

 


Milwaukee

 

Milwaukee – skikkelig kraftig verktøy som tåler hard bruk. Er du på jakt etter det råeste verktøyet bør du ta en kikk her – Milwaukee leverer rått verktøy med MYE krefter. De har befestet sin posisjon som utfordreren på elektroverktøy og har en stor bredde av driller, muttertrekkere og krafftig verktøy for de tøffeste jobbene.

 

 

 


DeWalt

 

DeWalt er dette innarbeidet i fremstillingen og produksjonen til hvert eneste produkt i DEWALTs brede sortiment. Aksepten av DEWALTs produkter blandt håndverkere verden rundt har gjort DEWALT til det mest solgt merket til profesjoenlle håndverkere i Nord-Amerika og det raskest voksende innen profesjonelle verktøy i verden i de siste 5 årene.

 

 

 


Teng Tools

 

Teng Tools tilbyr håndverktøy i smarte lagringsløsninger for krevende fagfolk innen bil-, vedlikeholds- og ingeniørbransjen, så vel som motorsportentusiaster som ønsker å bruke de samme verktøyene som toppmekanikere over hele verden. Med nærmere 3000 produkter.

 

 

 


Metabo

 

Metabo eier over 700 patenter og varemerker. Metabo tilbyder av robuste, sterke og ergonomiske proff-løsninger utvikler og produserer for brukere i byggebransjen, innen renovering og metallbearbeidende industri.