Kontakt Oss

VERKTØY LOGO


Savner du noe i nettbutikken vår? Er det noe som ikke fungerer som det skal? Vi ønsker tilbakemeldinger av alle slag slik at vi kan bli bedre.

Vi på verktøy.no jobber hele tiden med å gjøre verktøy.no til en bedre nettbutikk. Har du forslag til nye produkter eller ris/ros - send oss en mail!
Vi skal lage den beste nettbutikken på kvalitetsverktøy - og da trenger vi din hjelp.

 

Rask informasjon om sending

Vi sender alle varer med Bring/posten. Er du privatkunde sender vi den som standard som klimanøytral servicepakke med levering til ditt nærmeste utleveringssted. Er du bedriftskunde sender vi det som standard med bedriftpakke og levering på døra innenfor normale åpningstider.
Når varene er sendt fra oss får du automatisk en mail og sms med sporingsnummer og informasjon om sendingen. I tillegg til å spore varene kan du her også enkelt endre leveringsmåter til f.eks hjemlevering dersom du skulle ønsker det.

 


NB - på grunn av Korona virus og tiltak for å redusere smitte er alle være kundeservice-medarbeidere på hjemmekontor. Dette medfører at alle henvendelser må gå via mail - men vi har fortsatt åpent, rask levering og mange varer på lager

 

Adresse

G. Coward AS
Hagebyvn 33
3734 Skien

Org nr.: NO929683943MVA
For å svare alle kunder raskest mulig - send oss en mail så tar vi kontakt så fort vi kan
E-post kundeservice: [email protected]

 

 

Facebook

© 2020 G. Coward AS