Kontakt Oss

VERKTØY LOGO


Savner du noe i nettbutikken vår? Er det noe som ikke fungerer som det skal? Vi ønsker tilbakemeldinger av alle slag slik at vi kan bli bedre.

Vi på verktøy.no jobber hele tiden med å gjøre verktøy.no til en bedre nettbutikk. Har du forslag til nye produkter eller ris/ros - send oss en mail!
Vi skal lage den beste nettbutikken på kvalitetsverktøy - og da trenger vi din hjelp.

Rask informasjon om sending

Vi sender alle varer med Bring/posten. Er du privatkunde sender vi den som standard som klimanøytral servicepakke med levering til ditt nærmeste utleveringssted. Er du bedriftskunde sender vi det som standard med bedriftpakke og levering på døra innenfor normale åpningstider.
Når varene er sendt fra oss får du automatisk en mail og sms med sporingsnummer og informasjon om sendingen. I tillegg til å spore varene kan du her også enkelt endre leveringsmåter til f.eks hjemlevering dersom du skulle ønsker det.Adresse

G. Coward AS
Hagebyvn 33
3734 Skien

Org nr.: NO929683943MVA
For å svare alle kunder raskest mulig - send oss en mail så tar vi kontakt så fort vi kan
E-post kundeservice: support@coward.noTelefon 3550 9504
Man-fre 12:00 - 15:00

NB - Du får ofte raskere svar på mail enn på telefon. Ønsker du å snakke med oss - send en mail med telefonnummer så ringer vi opp.

Facebook

 

 

Vår kundeservice er bemannet hverdager fra 8-14
Vi besvarer henvendelser så raskt som mulig.
Vi ønsker hovedsakelig kontakt via mail, messenger eller chat for å kunne tilby en mest mulig effektiv kundeservice!
Alle henvendelser som kommer innen kl 14 hverdager besvares normalt sett samme virkedag. Kundeservice er ikke bemannet lørdager og søndager.

E-post kundeservice: support@coward.no

 

Vi jobber kontinuerlig med å gjøre verktøy.no til en best mulig nettbutikk. Er det noe som ikke fungerer som det skal, eller er det noen produkter du savner, ta gjerne kontakt!

 

Informasjon om sending av varer:

Vi sender alle varer med Bring/posten. Lagerførte varer sendes så raskt vi kan, og øvrige varer sendes normalt innen 3-6 virkedager. 
Er du privatkunde sender vi den som klimanøytral servicepakke med levering til ditt nærmeste utleveringssted. Mindre pakker sendes direkte til din postkasse.

Er du bedriftskunde sender vi det som standard med bedriftpakke og levering på døra innenfor normale åpningstider.
Når varene er sendt fra oss får du automatisk en mail og sms med sporingsnummer og informasjon om sendingen. I tillegg til å spore varene kan du via sporing kontakte Posten og enkelt endre leveringsmåter til f.eks hjemlevering dersom du skulle ønske det.

 

Retur

Du har 30 dagers angrerett på varer kjøpt hos oss. For å returnere en vare må varen være ubrukt og som ny. Emballasjen må også være i god stand.
Retur av klær og sko er fraktfritt første gang slik at du kan få kjøpt riktig størrelse. Retur av alle andre produkter belastes 149,- om vi skal stå for returfrakt. Send mail for adresse for å sende tilbake til oss. 

Kontakt oss på mail for å avtale retur av vare.

 

Avbestillinger

Alle avbestillinger må bli sendt via epost. Hvis varen allerede er sendt fra oss har vi ikke mulighet til å avbestille, og det må returneres på vanlig angrerett.

 

Fraktskade

Om varen er skadet må du kontakte oss snarest.
Ta bilder av skadet emballasje før du åpner pakken.
Deretter undersøker du om selve produktet også har fått skader og tar bilder av dette som du sender oss på epost.
Om det viser seg at varen er helt i orden, og at det kun gjelder emballasjen trenger du ikke ta kontakt. 

Adresse

G. Coward AS
Hagebyvn 33
3734 Skien

Org nr.: NO929683943MVA

Telefon (hverdager fra 8:00-14:00): 35509504

Vi ønsker hovedsakelig kontakt via mail, messenger eller chat for å kunne tilby en mest mulig effektiv kundeservice!
Alle henvendelser som kommer innen kl 14 hverdager besvares normalt sett samme virkedag. Kundeservice er ikke bemannet lørdager og søndager.

support@coward.no

 

Facebook

© 2020 G. Coward AS